sâmbătă, 1 august 2009

Trailerul zilei: The Road

Tot un film setat intr-o lume post-apocaliptica dezumanizata si caracterizata prin lupta crancena pentru supravietuire, un subiect din ce in ce mai exploatat in ultima vreme, probabil o rabufnire in plan artistic a temerilor noastre cotidiene. The Road promite insa a fi ceva mai mult prin simplul fapt ca este ecranizarea unui roman bestseller castigator de Pulitzer in 2007 si scris de Cormac McCarthy, ceea ce inseamna o oarecare intriga si un scenariu destept. Story-ul e mai exact o calatorie gen "tata si fiul" de mai multe luni peste teritoriul unor State Unite aproape devastate (ca si restul lumii) de un cataclism. Un road movie tipic, cu aventuri si situatii limita si cu niste actori de prim rang: Viggo Mortensen, Charlize Theron, Guy Perce si Robert Duvall. Il astept in octombrie cu mult interes. Trailer:

4 comentarii:

  1. Hmmm...sună interesant. Singura chestie care mă enervează e că văd aici o grămadă de filme faine ce-o să fie...Şi staaau şi le aştept. Bănuiesc că şi voi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dap, si pe noi. Dar pana vin vedem altele ;) Speram ca si tu faci la fel

    RăspundețiȘtergere
  3. Daa. M-am uitat la Deadgirl ieri. Sunt tare intersante filmele "independente" despre subiecte populare. Am rămas impresionată într-un mod plăcut.

    RăspundețiȘtergere
  4. Hehe super. Ma bucur ca-mi urmezi recomandarile :). Ma simt mai util de la o zi la alta..

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.